Παρασκευή 9 Μαΐου 2008

Γιατί στη ζωή δεν υπάρχουν αδιέξοδα...


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΗΜΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ
Τηλ.Κέντρο:213 20 19 600 FAX 210 9416154
Γραφείο τύπου: Γ. Ιωαννίδης 6977784893
Επικοινωνώ, παίζω, δημιουργώ…
Ζω με νόημα


ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ

Επειδή, μία μέρα μόνο δε φτάνει…

Η 26η Ιουνίου έχει οριστεί ως Παγκόσμια Ημέρα κατά των ναρκωτικών και της παράνομης διακίνησής τους. Επειδή όμως μία μέρα στο χρόνο δεν είναι αρκετή, ο Δήμος Μοσχάτου και το Κέντρο Πρόληψης “Σταθμός” των Δήμων Καλλιθέας-Μοσχάτου-Ταύρου, διοργανώνουν ένα εναλλακτικό διήμερο εκδηλώσεων κατά των ναρκωτικών, σε συνεργασία με κοινότητες και θεραπευτικά προγράμματα απεξάρτησης της Αττικής, με στόχο, μέσα από την πολιτιστική δημιουργία να ενημερωθεί και να ευαισθητοποιηθεί η κοινή γνώμη.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 9 Μαΐου , ώρα 19.00-22.00 και το Σάββατο 10 Μαΐου, ώρες 11.00 – 14.00 & 19.00-23.00, στην Πλατεία Μεταμορφώσεως στο Μοσχάτο (πλησίον Ηλεκτρικού σταθμού). Στο διήμερο συμμετέχουν τα θεραπευτικά προγράμματα του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕ.ΘΕ.Α.): ΝΟΣΤΟΣ, ΕΞΑΝΤΑΣ, ΣΤΡΟΦΗ, ΔΙΑΒΑΣΗ και MOSAIC, η μονάδα εφήβων ΑΤΡΑΠΟΣ-Ο.ΚΑ.ΝΑ., το Εξειδικευμένο Κέντρο Κοινωνικής & Επαγγελματικής Ένταξης (ΕΚΚΕΕ)- Ο.ΚΑ.ΝΑ., το Τμήμα Εφαρμογών Πρόληψης- Ο.ΚΑ.ΝΑ, η μονάδα απεξάρτησης 18 ΑΝΩ-ΨΝΑ και το Πρόγραμμα αντιμετώπισης της εξάρτησης ΘΗΣΕΑΣ.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει καλλιτεχνικές και πολιτιστικές δημιουργίες των ίδιων των μελών που συμμετέχουν στις κοινότητες σε διάφορους τομείς τέχνης όπως μουσική, ζωγραφική, φωτογραφία, κόσμημα και κατασκευές. Το Σάββατο, 10 Μαΐου στις 19.00 – 23.00 θα πραγματοποιηθεί συναυλία στα πλαίσια των εκδηλώσεων, με ροκ μουσική, ελληνική και ξένη, από τα συγκροτήματα “MAZA-X” (MOSAIC) και “Οι Άτεχνοι” (ΘΗΣΕΑΣ).

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΩ, ΠΑΙΖΩ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ…ΖΩ ΜΕ ΝΟΗΜΑ…ΓΙΑΤΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΔΙΕΞΟΔΑ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να γίνει και ένας έρανος καλού κακού για τους εργαζόμενους και τπυς λογαριασμούς της ΔΕΗ...

Ανώνυμος είπε...

τους εργαζόμενους στα προγράμματα και τους λογαριασμούς της ΔΕΗ των Κέντρων!

tractatus είπε...

Το κατάλαβα...καπ κουμ...:(