Σάββατο 9 Αυγούστου 2008

Αξιώματα...που δεν ξεπερνιούνται...


Βρήκε χώρο και μπήκε...κι επειδή οι παλιές συνήθειες, ιδιαίτερα ο χαιρετισμός του πλήθους(τι μεγαλείο κι αυτό!!!), δεν ξεχνιούνται είπε να χαιρετίσει και τους Ελληνες αθλητές...Παρατηρήστε τό ύφος, τη κατανόηση προς τους αθλητές, την αίσθηση του καθήκοντος προς το λαό του...Ελα βρε παιδί, εδώ είναι ο Βασιλιάς σας...σας βλέπει, σας ενθαρρύνει...Δές τε τον κι εσείς....
Βλέπετε, εκτός απο πρώην είναι και 'αθάνατος' κι αυτό δεν ξεπερνιέται εύκολα...

10 σχόλια:

Nikos Lioliopoulos είπε...

ισως η μεγαλύτερη ξεφτίλα στην ιστορία της εξωτερικής μας πολιτικής και της διεθνούς μας εικόνας...

tractatus είπε...

Και το ...ψύχραιμο χαμόγελο της Ντόρας...ότι αυτά τα κανονίζει η ΔΟΕ...λές και δεν ξέρει οτι για όλα αυτά τυγχάνει να συννενούνται πρώτα κάποιοι απο τη διπλωματία της κάθε χώρας....
Η εξωτερική πολιτική, Νίκο μου, είναι δυστυχώς πάντα η εσωτερική πολιτική....:( δλδ μια απο τα ίδια...

Κλαζoμένιoς είπε...

1. Άει... να μην σού πω πού "άει"... που μάς τον έφερες «φάτσα-κάρτα»!

2. Είναι από τους ελάχιστους "ολυμπιονίκες" που δεν είχε ντοπαριστεί...: Γιαυτόν ειδικά, αφού είχαμε πληρώσει τα ...άντερά μας στην «ΔΟΕ», ΧΑΙΡΕ ώ θαυματουργός Φρειδερίκη!, ...απλώς είχε εφευρεθεί ειδική κατηγορία «ολυμπιακού» "αγωνίσματος" στο οποίο δεν είχε αντίπαλους...

3. Δεν πά να... κι εσείς κι οι ολυμπιακοί σας...

Εδώ ο κόσμος σκοτώνεται...
Κι εσείς ...ολυμπίζεστε.


Ούφ! ξεφορτώθηκα με το πληκτρομπλαμπλά.

NdN είπε...

Θα συμφωνήσω με τιν Νίκο! Εχουμε δεχτεί πολλές ήττες στην εξωτερική μας πολιτική τα τελευταία 5 χρόνια,αλλά η χτεσινή ήταν χωρίς αντίπαλο! Δεν φανταζόμουν ότι θα υπήρχε περίπτωση να δείξει τόσο εραστεχνισμό η Μπακογιάννη που τουλάχιστον μας έχει συνηθίσει να προσέχει πολύ την εικόνα της.

Πραγματικά μία από τις χειρότερες στιγμές των τελευταίων ετών λόγω κυρίως της απόδειξης της ανοργανωσιάς που υπάρχει σε κάθε τομέα.

tractatus είπε...

Οταν μια πολιτική βασίζεται στο τυχαίο και στην επιλογή τρίτων....καταλαβαίνεις φίλε ndn ότι τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά...και το χειρότερο...οι περισσότεροι μάθανε να ξεχνανε και να προσπερνάνε τα λάθη αυτής της κυβέρνησης....Γιατί άραγε;)

fisherman είπε...

Όταν η ντορίτσα έψαχνε για σημαίες στο λιβάδι ο κοκός έκανε παιχνίδι πίσω από την πλάτη μας για να το δείξει η TV σημαίνει οτι δηλώθηκε κάπως στα κανάλια ... δεν έδειξε στην τύχη ... άραγε πώς δηλώθηκε και ποιος από το ΥΠΕΞ έλεγξε την λίστα?

Dark Conofman είπε...

Μικροί Αριστεροί μου,

Απ' ότι κατάλαβα η νέα τακτική σας είναι να κάνετε ότι δε διαβάζετε τα σχόλιά μου. Κανένα πρόβλημα. Εγώ θα τα γράφω ούτως ή άλλως.

Από το θυμό και τη σοβαρότητα των αντεπιθέσεών σας, ήμουν έτοιμος να πω ότι εσείς οι ΠΑΣΟΚοι δεν έχετε χιούμορ. Εκείνη τη στιγμή είδα στην τηλεόραση τον Παπανδρέου, είδα ποιόν έχετε εκλέξει για Πρόεδρο, και κατάλαβα ότι είχα άδικο- τελικά έχετε ΠΟΛΥ χιούμορ εσείς οι ΠΑΣΟΚοι.

Όσο για τον Τέως, έχετε δίκιο που βγάζετε άφτρες όταν τον βλέπετε. Αυτός ήταν το μεγάλο μας πρόβλημα. Έφυγε και ήρθε ο Καραμανλής-χαρές, φωνές, σημαιάκια. Τέλος οι οικογένειες, τα τζάκια και οι παρέες.

Μετά ήρθε κι ο Παπανδρέου- όλα για το λαό- διαφάνεια παντού, κοινωνική πολιτική, το δίκιο του εργάτη, ότι θέλετε! Παπανδρέου is your man...

Και για να μη συνεχίσω, ύστερα από 30 χρόνια διαφάνειας, κοινωνικής πολιτικής και ανανέωσης, φτάσαμε στο σημερινό μας μεγαλείο.

Τί έχω να αντιπροτείνω; Μεγάλη κουβέντα, και όχι για εχθρικά αυτιά όπως τα δικά σας. Καταλαβαίνω ότι πρέπει να έχετε κάποια ιδεολογία και κάποια κατεύθυνση, αλλά για να φαίνεστε πιό σοβαροί και υπολήψιμοι , περιορίστε την αφέλειά σας.

Όχι, δεν πρέπει να χαίρεστε κι όλας που τον βλέπετε. Αλλά μη γίνεστε και γραφικοί με τους αφορισμούς σας.

Dark Conofman

tractatus είπε...

Ψαρά χάθηκες βρε παιδι!
Εννοείται οτι είναι έτσι όπως τα λές...:)Νάσαι καλά και να περνάς να μας βλέπεις....:)

Albus Genius είπε...

Μα κάπου-κάπου δεν είναι καλό να ξεχνάμε ότι ο Γλύξπουργκ είναι επίτιμο μέλος της ΔΟΕ από το 1963 και αναφέρτε στην επίσημη λίστα ως πρώην βασιλεύς της Ελλάδος,όπως επίσης πρέπει να θυμόμαστε τί κλάμπ είναι η ΔΟΕ και να μην απορούμε.΄Ετσι για πληροφορία η Κόκα - Κόλα είναι "σπόνσορας" των Καλοκαιρινών Ολυμπιακών αγώνων από το 1928 ,και μετα πρόσφατη συμφωνία επεκτείνεται η συνεργασία έως το 2020.

Θράσος είπε...

Η ΚΛΑΚ ΦΙΛΜΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ:Ο ΚΟΚΟΣ ξαναχτύπησε